ENDRA este destinatia premium pentru shopping-ul online de fashion.

 

Lansat in 2011, Endra.ro este spatiul in care experienta cumparaturilor online este simpla, personalizata si sigura. Pe Endra.ro descoperi piese speciale create de designeri, creatii unicat sau realizate in editii limitate.

Ai acces rapid la cele mai recente colectii ale sezonului, la creatii apreciate si premiate si in afara tarii, la idei si concepte indraznete croite pentru cei care apreciaza ideile nonconformiste, provocarile si isi doresc altceva decat produse de serie. Platforma Endra ofera cel mai scurt timp de livrare pentru itemurile realizate la comanda exceland in asigurarea calitatii serviciilor catre clienti.

 

Stim ca oamenii talentati creeaza pentru cei care scotocesc dupa “acel ceva”, uneori greu de definit, dar care odata gasit iti ofera satisfactie si sentimentul ca a fost creat pentru visele si stilul tau. Endra sustine si incurajeaza moda sustenabila, crescand comunitatea oamenilor creativi, cu idei curajoase care isi lasa amprenta maiestriei artizanale in creatiile ce completeaza arhitectura feminina cu piese statement.

Ne dorim ca Endra sa transmita o atitudine definitorie pentru femeia cu putere de decizie ce alege sa isi “poarte” personalitatea si nu se contopeste in banalul vestimentar cotidian dictat de brandurile mainstream.

 

In timp, ne-am inconjurat de prieteni, am dezvoltat o comunitate de oameni frumosi  si suntem mandri ca sustinem designul romanesc si tinerii plini de creativitate. Aparitiile in revistele de specialitate si faptul ca Google recomanda Endra ca spatiu de maxima vizibilitate pentru designeri  sustin increderea noastra in magia si puterea designului si a cumparaturilor online. 

Enjoy!

 

DATE DE CONTACT

Website-ul endra.ro este proprietatea S.C. Creation Code S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu J40/12746/2010, CUI: 27851599

 

SHOWROOM
Strada Popa Soare nr 61, Sector 2, Bucuresti

Program Showroom

Poti sa admiri, sa probezi si sa cumperi pe loc unele din produsele afisate pe site dar si piese prezentate exclusiv in showroom.
NOTA: Fiind un showroom, te rugam sa ne comunici inainte de a ne vizita modelul pe care ai dori sa il probezi si iti vom comunica disponibilitatea acestuia.

L-V: 10:00-17:00

Daca nu poti ajunge in showroom in acest interval contacteaza-ne si putem stabili ora convenabila pentru tine. Zona in care este pozitionat showroomul Endra este bike friendly. La fel si showroomul nostru asa ca nu ezita sa ajungi la noi “by bike”.