PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
CURIER RAPID SAU
PREIEI DIN SHOWROOM IN 5 MINUTE
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
CURIER RAPID SAU
PREIEI DIN SHOWROOM IN 5 MINUTE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

LUMIERE

LUMIERE este un boutique atelier care creeaza imbracaminte pentru femei, mizand pe materiale si croiuri aparte, cu linii indraznete si mixuri neasteptate. Tinute de zi cu detalii glam sau cu volume spectaculoase, piese clasice cu accente indraznete si foarte actuale sau tinute de seara in care te vei remarca datorita materialelor naturale si a croiului perfect realizat – acestea sunt detaliile pentru care alegi piesele LUMIERE.


Cu influente specifice din arta regizorala, LUMIERE se adreseaza oamenilor plini de energie, asumati, care iubesc arta, frumosul, pentru oamenii capabili sa isi regizeze propria viata, pentru cei care tintesc sus, care indraznesc, care cauta neincetat cele mai interesante, indraznete si originale “cuttt”-uri. “Cuttt” este comanda care creaza snapshot-urile. De precizia ei depinde perfectiunea piesei. Paralela intre designer si regizor are la baza priceperea cu care amandoi decid momentul, felul si stilul in care aleg sa realizeze “cuttt”-ul.

Showing 1 - 24 of 34 items
Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES