PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Alliage by Dana Tudor

Nascuta in 1974 in Romania, Dana Tudor a studiat Facultatea de Arhitectura si a absolvit-o in anul 2000. Cativa ani mai tarziu, in anul 2011, dupa o perioada in care a profesat ca arhitect, ea a avut sansa sa descopere o noua modalitate de exprimare prin intermediul designului de bijuterie. In noua sa orientare a fost  intr-o mare masura influentata de formatia ei de arhitect, care i-a imprimat o anumita directie conceptuala.

Intr-o prima etapa, ea s-a dedicat studiului individual in acest domeniu, experimentand tehnici diverse de punere in opera a ideilor. Dupa aceasta scurta perioada, a decis ca este momentul sa faca pasul urmator, luand cursuri private de bijuterie clasica.

Dana  a avut de la inceput o abordare minimalista in design, iar mai tarziu a dezvoltat acest concept construind piese cinetice  si multifunctionale  realizate in special din argint si pietre naturale.

Nu exista selectii Endra pentru acest designer

Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES