PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

ENDRA este destinatia ta premium pentru shopping-ul online de fashion.

 

Lansat in 2011, Endra.ro este spatiul in care experienta cumparaturilor online este simpla, personalizata si sigura. Pe Endra.ro descoperi piese speciale create de designeri, creatii unicat sau realizate in editii limitate.

Ai acces rapid la cele mai recente colectii ale sezonului, la creatii apreciate si premiate si in afara tarii, la idei si concepte indraznete croite pentru cei care apreciaza ideile nonconformiste, provocarile si isi doresc altceva decat produse de serie. Platforma Endra ofera cel mai scurt timp de livrare pentru itemurile realizate la comanda exceland in asigurarea calitatii serviciilor catre clienti.

 

Stim ca oamenii talentati creeaza pentru cei care scotocesc dupa “acel ceva”, uneori greu de definit, dar care odata gasit iti ofera satisfactie si sentimentul ca a fost creat pentru visele si stilul tau. Endra sustine si incurajeaza moda sustenabila, crescand comunitatea oamenilor creativi, cu idei curajoase care isi lasa amprenta maiestriei artizanale in creatiile ce completeaza arhitectura feminina cu piese statement.

Ne dorim ca Endra sa transmita o atitudine definitorie pentru femeia cu putere de decizie ce alege sa isi “poarte” personalitatea si nu se contopeste in banalul vestimentar cotidian dictat de brandurile mainstream.

 

In timp, ne-am inconjurat de prieteni, am dezvoltat o comunitate de oameni frumosi  si suntem mandri ca sustinem designul romanesc si tinerii plini de creativitate. Aparitiile in revistele de specialitate si faptul ca Google recomanda Endra ca spatiu de maxima vizibilitate pentru designeri  sustin increderea noastra in magia si puterea designului si a cumparaturilor online. 

Enjoy!

 

DATE DE CONTACT

Website-ul endra.ro este proprietatea S.C. Creation Code S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu J40/12746/2010, CUI: 27851599


Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES