PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

1. SISTEM RAMBURS

Plata se va face la livrarea coletului cu produsele comandate de catre firma de curierat partenera ENDRA. In functie de modalitatea de livrare pe care o alegeti (Bucuresti, Metropolitan sau National) pretul serviciilor de curierat pot avea tarife diferite exceptand cazul in care pentru produsul comandat transportul este gratuit.

2. PLATA ONLINE CU CARD BANCAR VISA SAU MASTERCARD

Produsele achizitionate online in cadrul magazinului ENDRA pot fi achitate cu cardul de credit/debit prin intermediul serviciului de plata online NETOPIA mobilPay. Procesarea tranzactiei va fi efectuata exclusiv pe serverele NETOPIA MobilPay.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca pentru cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul utilizat nu este transferata sau stocata pe serverele SC Creation Code SRL (ENDRA).

Preturile afisate pe webiste-ul Endra sunt exprimate in lei, reprezinta pretul final de vanzare si se vor regasi in consola de plata online a NETOPIA MobilPay.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

SC CREATION CODE SRL garanteaza ca pretul afisat in pagina produsului / in cosul de cumparaturi si cel din consola de plata online NETOPIA MobilPay sunt preturi finale si nu este perceput nici un comision suplimentar sau alte costuri pentru tranzactii.

3. PLATA ONLINE CU CARD BANCAR IN RATE

Endra iti pune la dispozitie plata produselor in rate FARA DOBANDA cu cardul tau preferat de plata in 2 pana la 4 rate cu: Card Avantaj (Credit Europe Bank), StarBT (Banca Transilvania), Bonus Card (GarantiBank), Alpha Bank, BRD Finance

CUM PLATESC CU CARD?

Dupa ce ai selectat produsele dorite, ai mentionat adresa de livrare si cea pentru facturare, vei selecta Modalitatea de plata. Selectezi MobilPay Plateste cu Card de credit / Debit. Dupa selectare vei fi redirectionat catre serverele NETOPIA MobilPay unde poti introducele datele cardului.

CUM PLATESC CU CARD IN RATE?

Pentru a plati in rate, trebuie sa introduci datele cardului iar interfata NETOPIA MobilPay va recunoaste tipul de card si iti va oferi selectorul pentru numarul de rate preferat.

 CE CARDURI DE PLATA IN RATE ACCEPTATI?


Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES