PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
CURIER RAPID SAU
PREIEI DIN SHOWROOM IN 5 MINUTE
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
CURIER RAPID SAU
PREIEI DIN SHOWROOM IN 5 MINUTE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Politica de Confidentialitate / Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

1. CINE SUNTEM?

Datele complete de identificare pentru S.C. Creation Code S.R.L., operatorul magazinului online endra.ro sunt urmatoarele:
Sediu Social
Str. Buzoieni 8, Bl. M41, Sc.1 Apt.41 Sector 5, Bucuresti
Punct de lucru
Str. Popa Soare 61, Sector 2, Bucuresti
E-mail
office[@]endra[.]ro
Telefon
(+40)723211303 / (+40)314313877


2. Conform cerintelor Regulamentul UE 679/2016 (cunoscut ca si GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. Creation Code S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.


3. CE DATE PERSONALE PRELUCRAM?

Datele personale colectate de S.C. Creation Code S.R.L. prin intermediul site-ului endra.ro, sunt:
Nume, prenume
Adresa de email
Adresa de livrare (strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament, localitate, cod postal, judet)
Adresa de facturare (strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament, localitate, cod postal, judet)
Numar / numere de telefon
Data nasterii
IP de accesare a site-ului endra.ro
Cookies (pentru mai multe informatii consultati Politica privind Utilizarea Cookie-urilor)


4.CAND SI CUM COLECTAM DATELE PERSONALE?

Caile de colectare a datelor personale colectate de S.C. Creation Code S.R.L. prin intermediul site-ului endra.ro, sunt:
pagina Creare de Cont de Client
pagina Comenzi cu creare de Cont de Client
pagina Comenzi fara creare de Cont de Client (Comanda Guest)
sectiunea Formular de Contact
sectiunea Abonare la Newsletter
cookies (pentru mai multe informatii consultati Politica privind Utilizarea Cookie-urilor)
email, in cazul comenzilor pe email
S.C. Creation Code S.R.L. nu preia comenzi telefonice, ofera doar informatii suplimentare pe telefon, comanda fiind facuta de client prin site-ul endra.ro sau prin email, exclusiv cu Confirmarea Termenilor si Conditiilor Site-ului si a Acceptului de Preluare si Prelucrare a Datelor Personale.
 

5. DE CE ESTE NECESARA PRELUAREA DATELOR PERSONALE?

Scopul colectarii datelor personale prin siteul endra.ro este:
Derularea comenzilor plasate prin site-ul endra.ro si informarea clientilor legat de aceasta (confirmarea de comanda, facturarea, expedierea comenzii prin curier, plata online, confirmarea de expediere) prin posta si/sau email
Activitati de promovare online (ex. campanii online de Adwords, Google, Facebook, Instagram)
Activitati de cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vânzarilor si comportamentului Clientului (Google Analytics, FB Analytics)
Activitati de informare clienti prin newslettere periodice trimise prin email sau sms

6. Prin completarea datelor personale in oricare din formularele de mai jos din site-ul endra.ro:
Formularul de Creare de Cont
Formularul de Comanda cu sau fara Cont
Formularul de Contact
Formularul de Newsletter
Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C. Creation Code S.R.L si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 5.


7. Durata de stocare a datelor personale colectate de S.C. Creation Code S.R.L. este nelimitata cu exceptia cazului in care exista solicitare exprimata de catre client pentru stergerea datelor. Datele vor fi pastrate insa in documentele contabile pe duratele prevazute de lege.


8. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:
dreptul la informare (dreptul de a afla daca datele sunt procesate)
dreptul de acces la date (dreptul de a consulta si accesa datele personale)
dreptul la portabilitatea datelor (dreptul de a primi datele personale intr-un format electronic adecvat ex. csv, excel)
dreptul de rectificare / actualizare a datelor (dreptul de a modifica datele personale)
dreptul de stergere a acestora (dreptul de a sterge sau dupa caz anonimiza datele personale)
dreptul de a se opune prelucrarii (dreptul de a refuza prelucrarea datelor personale)
dreptul de a retrage consimtamântul acordat in orice moment
dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul 679/2016 (cunoscut ca si GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 
9. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA?

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate cu confirmare de primire la adresa E-mail office[@]endra[.]ro va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

9.1. Dreptul de informare - adresati o cerere pentru a afla daca datele dvs. personale sunt sau nu procesate;

9.2. Drepturile de informare, acces, portabilitate, rectificare / actualizare, retragere a consimtamântului - adresati o cerere cu solicitarea specifica dreptului pe care doriti sa il exercitati;

9.3. Dreptul la blocare sau stergere a datelor personale - adresati o cerere pentru stergerea acestor date sau dupa caz transformarea lor in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Regulamentului 679/2019 (cunoscut ca si GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

Solicitarea dvs. de stergere a datelor personale are urmatoarele exceptii:
- aveti o solicitare nerezolvata la Serviciul Clienti
- aveti o comanda deschisa care a nu a fost expediata sau este partial expediata
- aveti o datorie neplatita catre S.C. Creation Code S.R.L., indiferent de metoda de plata
- daca ati efectuat o achizitie, vom pastra datele cu caracter personal in legatura cu tranzactia dvs. conform legislatiei de contabilitate
- daca aveti un produs cu garantie, vom pastra datele cu caracter personal in legatura cu acel produs, pentru a putea onora conditiile garantiei


9.4. Notificarea acestor solicitari catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.


9.5.Daca sunteti de parere ca drepturile dvs. nu au fost respectate sau datele dvs. personale nu au fost prelucrate corect, va rugam sa ne contactati. De asemenea, aveti dreptul de a adresa o plângerea autoritatii de supraveghere ANSPDCP România (www.dataprotection.ro).


10. De asemenea, S.C. Creation Code S.R.L. poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:
Firma / firmele colaboratoare de curierat / transport
Firma / firmele colaboratoare de promovare si marketing (ex. campanii de promovare, newslettere, analize de piata)
Firma / firmele colaboratoare de servicii IT (ex. hosting, intretinere site, etc)
Firma / firmele colaboratoare de servicii bancare (ex. procesatorii de plati online)
Firma / firmele colaboratoare de contabilitate


11. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


12. Pentru asigurarea securitatii datelor cu caracter personal colectate, S.C. Creation Code S.R.L. are implementate sisteme informatice securizate, dupa cum urmeaza:

Servicii de Hosting cu IP dedicat si Monitorizarea antimalware 24x7
Certificat SSL cu legatura Https cu conexiune criptata, pe tot site-ul endra.ro
Acces cu parole si conexiune https, pe toate programele folosite pentru administrare, site, gestionare comenzi, interfete servicii curierat, bancare, de contabilitate, de promovare si marketing, etc
Acces cu parola pe toate conturile de client ale site-ului endra.ro, precum si posibilitatea de schimbare sau recuperare a acesteia de catre client
Backupuri zilnice ale bazei de date pentru posibilitatea recuperarii datelor in caz de nevoie.
 

13. In caz de compromitere a securitatii datelor personale colectate de S.C. Creation Code S.R.L. se dispun urmatoarele masuri de actiune si redresare:
Notificarea ANSPCD România (www.dataprotection.ro) in termen de max 72 ore de la data luarii la cunostinta a incidentului
Notificarea persoanelor de la care s-au colectat datele personale despre producerea incidentului, explicarea acestuia si recomandarile aferente pentru pastrarea securitatii conturilor si a datelor personale (ex. schimbare parole, etc).
Notificarea tertilor care au acces sau au primit aceste date pentru a lua masurile necesare pentru pastrarea securitatii datelor personale.
Evaluarea consecintelor pontentiale a producerii incidentului si in functie de acestea, elaborarea unor masuri specifice.
La nevoie, restaurarea unui backup de date care sa permita reluarea activitatii normale a S.C. Creation Code S.R.L. si implementarea unor masuri suplimentare de securizare, in functie de nevoi.


14. S.C. Creation Code S.R.L. ofera utilizatorilor site-ului endra.ro posibilitatea de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinând cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

15. Orice modificare a politicii de confidentialitate va fi publicata pe acest site la linkul https://endra.ro/content/7-politica-de-confidentialitate


Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES