PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

TERMENI SI CONDITII

Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de plasarea unei comenzi pe acest site. Daca sunt necesare informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa office[@]endra[.]ro.

Website-ul ENDRA.ro, numit in continuare ENDRA, este dezvoltat si este proprietatea S.C. Creation Code S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu J40/12746/2010, CUI: 27851599.

ENDRA.ro este un magazin online iar produsele aflate pe site-ul nostru pot fi achizitionate completand formularele existente in website. Pentru a va putea informa asupra ulimelor noutati va recomandam sa va creati un cont de utilizator al magazinului si/sau abonandu-va la Newsletter.

Prin accesarea site-ului ENDRA.ro utilizatorii accepta termenii si conditiile de utilizare a site-ului, realizandu-se un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezentate.

ENDRA isi rezerva dreptul de a revizui si a modifica acest document, fara notificarea prealabila sau ulterioara a persoanelor care utilizeaza site-ul, prin actualizarea prezentei pagini. 

 

CUM COMAND PRODUSE DE PE ENDRA.RO? 

Pasii pentru comandarea produselor sunt foarte simpli:

  1.      SELECTAREA PRODUSELOR PREFERATE

Cand sunteti in pagina de prezentare a produsului, apasati butonul „Adauga in cos”.

Veti fi notificat printr-o fereastra pop-up ca ati adaugat produsul in Cosul de cumparaturi.

Daca doriti sa continuati cumparaturile apasati butonul “CONTINUA CUMPRATURILE”, daca doriti sa finalizati comanda apasati “FINALIZEAZA COMANDA” Puteti oricand consulta continutul Cosului de cumparaturi si suma totala de plata accesand iconita “Cos de cumparaturi” prezenta permanent in partea de sus a website-ului.

Daca optati pentru finalizarea comenzii si apasati “FINALIZEAZA COMANDA”, veti fi redirectat catre o pagina ce contine SUMAR COS CUMPARATURI explicat detaliat.

 

  1.      COMPLETAREA DATELOR NECESARE FINALIZARII COMENZII

Pentru a putea finaliza comanda puteti opta pentru utilizarea/crearea unui cont de client (recomandat) sau va oferim posibilitatea de a achizitiona fara a va deschide cont de client ENDRA.

-       In cazul in care NU AVETI cont pe site-ul ENDRA si doriti crearea unuia selectati “VREAU SA AM CONT ENDRA”. In rubrica “SUNT CLIENT NOU” completati informatiile solicitate apoi apasati “SALVEAZA”

-       In cazul in care doriti sa nu va faceti cont ENDRA selectati “CUMPAR FARA SA IMI FAC CONT” Completati informatiile solicitate apoi apasati butonul “SALVEAZA”. ATENTIE:  In varianta de cumparaturi fara Cont ENDRA nu puteti folosi Vouchere, nu beneficiati de promotiile active sau sa achizitionati produse customizate.

-  Pasul urmator este cel in care alegeti modalitatea de livrare

In cazul in care AVETI cont pe site-ul ENDRA tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti adresa e-mail si parola contului dvs apoi apasati “AUTENTIFICARE”. Daca adresa de livrare este aceeasi, selectati doar metoda e livrare preferata apoi selectati Metoda de plata.

  1.      ALEGEREA METODEI DE PLATA

Va punem la dispozitie multiple posibilitati de plata a produselor din Cosul de cumparaturi:

-       Plata cu numerar la primirea coletului de la firma de curierat.

-       Plata cu card de debit / credit sau plata cu card in rate.

Datele solicitate vor fi utilizate exclusiv pentru scopul declarat de a inregistra adresa de livrare si de facturare alese de dumneavoastraAceste date nu for fi facute publice si nu vor fi instrainate catre terti. Completand datele personale nu sunteti automat inscris in baza de date Newsletter pentru aceasta trebuie sa va inscrieti personal.

Trebuie sa completati toate datele referitoare la modalitatea de plata, modalitatea de livrare aleasa de dumneavoastra si sa urmati pasii corespunzatori pentru a finaliza comanda dumneavoastra.

Este obligatoriu sa cititi sa acceptati si sa bifati “Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile Endra” pentru a putea finaliza comanda.

 

Puteti continua cumparaturile sau puteti finaliza comanda apasand butonul“COS” prezent in partea dreapta sus.

Dupa alegerea metodei de plata puteti finaliza plata si comanda este plasata. Veti fi contactat in scurt timp de un operator ENDRA pentru stabilirea ultimelor detalii.

  1.      PLATA COSULUI DE CUMPARATURI

-       Daca ati optat pentru plata cu numerar la livrarea produsului veti fi redirectat catre pagina “SUMAR COMANDA” in care regasiti detaliile comenzii si puteti apasa “CONFIRM COMANDA”;

-       Daca ati optat pentru Plata cu card de debit / credit sau plata cu card in rate veti redirectat catre Portalul de plata securizat de pe serverele Netopia MobilPay unde completati datele solicitate apoi apasati butonul “PLATESC IN SIGURANTA”.

Procesarea tranzactiei va fi efectuata exclusiv pe serverele NETOPIA MobilPay.

 

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca pentru cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul utilizat nu este transferata sau stocata pe serverele SC Creation Code SRL (ENDRA).

 

Cardurile de plata in rate pe care vi le punem la dispozitie sunt: Card Avantaj (Credit Erurope Bank), StarBT (Banca Transilvania), Bonus Card (GarantiBank), Alpha Bank, BRD Finance

 

IMPORTANT

Inregistrarea comenzii se realizeaza automat. Validarea comenzii dumneavoastra va fi realizata prin e-mail sau in urma unui apel telefonic din partea unuia din reprezentantii ENDRA.

Conform legislatiei in vigoare, persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani nu pot plasa comenzi. Daca nu sunteti major(a) si doriti sa plasati o comanda trebuie sa va informati si sa aveti acceptul tutorelui.

MENTIUNI

Fotografiile produselor sunt realizate in conditii de studio foto dar pot exista situatii cand, in functie de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra, exista diferente intre culorile afisate de monitorul dumneavoastra si culorile produsului in realitate.

Comenzile trimise in zilele lucratoare pana la ora 17 se vor inregistra in ziua urmatoare si vor fi livrate conform termenului de livrare specificat in pagina de produs.

Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in următoarele 24-48 ore. Pentru produsele care necesita o perioada mai mare de executie – specificata in pagina de produs - livrarea se face conform acestei perioade.

Daca produsul este disponibil intr-o perioada mai scurta decat cea precizata in pagina de produs veti fi informat prin e-mail si vi se va comunica data exacta a livrarii.

SC Creation Code isi rezerva dreptul de a anula comenzile deja plasate sau in curs de livrare in situatiile urmatoare:


- clientul amana de 2 ori livrarea coletului;
- clientul refuza de 2 ori preluarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat;
- clientul anuleaza si re-confirma comenzile plasate
In cazul in care a fost efectuata plata online si comanda este anulata de catre SC Creation Code, contravaloarea comenzii va fi returnata clientului care a plasat comanda in termen de 3 zile lucratoare.

 

METODE DE PLATA A PRODUSELOR COMANDATE PE SITE-UL ENDRA

1. SISTEM RAMBURS

Plata se va face la livrarea coletului cu produsele comandate de catre firma de curierat partenera ENDRA. In functie de modalitatea de livrare pe care o alegeti (Bucuresti, Metropolitan sau National) pretul serviciilor de curierat pot avea tarife diferite exceptand cazul in care pentru produsul comandat transportul este gratuit.

2. PLATA ONLINE CU CARD BANCAR VISA SAU MASTERCARD

Produsele achizitionate online in cadrul magazinului ENDRA pot fi achitate cu cardul de credit/debit prin intermediul serviciului de plata online NETOPIA mobilPay. Procesarea tranzactiei va fi efectuata exclusiv pe serverele NETOPIA MobilPay.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca pentru cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul utilizat nu este transferata sau stocata pe serverele SC Creation Code SRL (ENDRA).

Preturile afisate pe webiste-ul Endra sunt exprimate in lei, reprezinta pretul final de vanzare si se vor regasi in consola de plata online a NETOPIA MobilPay.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

SC CREATION CODE SRL garanteaza ca pretul afisat in pagina produsului / in cosul de cumparaturi si cel din consola de plata online NETOPIA MobilPay sunt preturi finale si nu este perceput nici un comision suplimentar sau alte costuri pentru tranzactii.

3. PLATA ONLINE CU CARD BANCAR IN RATE

Endra iti pune la dispozitie plata produselor in rate FARA DOBANDA cu cardul tau preferat de plata in rate: Card Avantaj (Credit Erurope Bank), StarBT (Banca Transilvania), Bonus Card (GarantiBank), Alpha Bank, BRD Finance

Pentru informatii suplimentare despre modalitatea de plata cu card te rugam sa accesezi zona METODE DE PLATA

 

COSTURILE SI CONDITIILE DE LIVRARE A COLETULUI

Pentru comenzile care depasesc valoarea de 400 lei transportul este gratuit.

Costul livrarii este stabilit functie de zona de livrare, durata necesara livrarii si greutatea coletului. Coletele vor fi livrate intre orele 9:00 – 18:00, de luni pana vineri. Pentru colete intre 0,1 kg - 15 kg preturile sunt urmatoarele:

BUCURESTI: Expediţii in interiorul municipiului Bucuresti. Termenul de livrare din pagina de produs+24h transportul coletului – 15 lei  

METROPOLITAN: Expeditii in zona metropolitana. Zona metropolitana cuprinde:  Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu. Termenul de livrare din pagina de produs+24h transportul coletului – 15 lei  

NATIONAL: Livrare in Romania. Termenul de livrare din pagina de produs +24-48h transportul coletului– 20 lei

Comenzile trimise in zilele lucratoare pana la ora 17 se vor inregistra in ziua urmatoare si vor fi livrate conform termenului de livrare specificat in pagina de produs. Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in următoarele 24 - 48 ore. Pentru produsele care necesita o perioada mai mare de executie – specificata in pagina de produs - livrarea se face conform acestei perioade.

Daca produsul este disponibil intr-o perioada mai scurta decat cea precizata in pagina de produs veti fi informat prin e-mail si vi se va comunica data exacta a livrarii.

Odata cu plasarea comenzii puteti specifica la rubrica “Observatii”  intervalul orar cand se poate face livrarea la adresa indicata de dumneavoastra.

Reprezentantul firmei de curierat va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In situatia in care nu sunteti gasit la adresa mentionata in intervalul orar precizat de dumneavoastra curierul va lua telefonic legatura cu dumneavoastra pentru a stabili  ora si adresa la care va reveni a doua zi.

In situatia in care nu veti fi prezent la revenirea curierului, comanda dumneavoastra se va anula iar produsul/produsele vor fi returnate la sediul Creation Code.

Costurile unei noi livari vor fi suportate in intregime de dumeavoastra daca doriti revenirea curierului cu produsele comandate, in situatia in care produsele mai sunt disponibile.

Va rugam ca la receptia coletului sa verificati cu atentie integritatea acestuia si sa nu acceptati colete care prezinta urme de deteriorare sau daca au fost desfacute.

Factura Fiscala ce insoteste produsul are valoare de Contract de vanzare-cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

Precizam ca produsele livrate de Creation Code sunt ambalate corespunzator pentru a preveni deteriorarea coletului si a continutului iar la predarea coletelor catre firma de curierat coletele sunt sigilate si in stare integra. Firma Creation Code nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele distrugeri sau pierderi ale coletelor.

Daca vor exista situatii de forta majora sau daca din motive independente de Creation Code nu se va putea onora comanda dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a intarzia sau a nu livra produsele comandate, acest aspect urmand a fi adus la cunostinta dumneavoastra.

Daca vor exista situatii in care se dovedeste culpa Creation Code, valoarea maxima a daunelor platite nu poate depasi valoarea produsului ce face obiectul despagubirii. Erorile de productie apartin in exclusivitate producatorilor iar Creation Code nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele defecte ale produselor.

Creation Code mediaza procesul de asigurare a Garantiei produsului conform termenelor legale intre dumneavoastra si producator. Pentru solutionarea acestor situatii va rugam sa contactati reprezentantul Creation Code la adresele disponibile.

 

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPARATE DE PE SITE-UL ENDRA.RO 

ENDRA va asigura posibilitatea ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului sa returnati produsul comandat, fara penalitati si FARA INVOCAREA UNUI MOTIV. 
Formularul de retur este disponibil spre descarcare aici. 

 

Conform legislatiei in vigoare clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv,  in termen de 14 zile lucratoare cf.  O.U.G. 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta:"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". 

Va rugam sa respectati termenul de informare privind intentia de returnare precum si termenul de returnare prevazut legal.

Dupa receptia coletului dumneavoastra si validarea returului suma aferenta produsului/produselor returnate (excluzand taxa de transport suportata de S.C. Creation Code S.R.L. la expedierea comenzii) va fi virata in maxim 3 de zile in contul bancar specificat de dumneavoastra.

Pentru validarea returului este necesar ca produsul sa fie in perfecta stare, sa nu prezinte semne de uzura sau deteriorare (ciobire, zgariere, deformare, rupere,etc.), sa prezinte toate etichetele si sigiliile originale cu care a fost livrat, sa fie livrat in ambalajul original, insotit de accesoriile si/sau consumabilele aferente si sa nu prezinte urme de spalare, purtare sau mirosuri specifice de parfum sau detergent.

Produsele care nu indeplinesc conditiile de mai sus nu vor fi considerate produse cu defecte si nu vor fi acceptate ca retur.

In situatia in care coletul primit de dumneavoastra contine alte produse decat cele comandate de dumneavoastra, cheltuielile privind returnarea coletului vor fi suportate de Creation Code S.C. Creation Code S.R.L.

 

Inainte de returnarea produsului/produselor va rugam sa ne informati in scris completand Formularul de retur produs – prezent in cutia de livrare si trimitand un e-mail la adresa office[@]endra[.]ro.

 

Costurile de returnare prin curierat sunt suportate de catre client excluzand produsele care in momentul comenzii beneficiau de optiunea “Retur gratuit”

Va informam ca nu acceptam colete cu plata la livrare sau colete transmise prin POSTA ROMANA.

Politica de retur se aplica in exclusivitate produselor prezentate pe website-ul ENDRA.ro.

Conform legii (O.U.G. 34/2014), politica de returnare se adreseaza doar persoanelor fizice.

Pentru persoanele juridice returnarea produselor este valabila doar in cazul unor defecte de fabricatie sau a lipsei de conformitate.

Politica de returnare nu se aplica acelor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid

 

INLOCUIREA PRODUSELOR COMANDATE PE SITE-UL ENDRA.RO

In situatia in care doriti inlocuirea produsului/produselor comandate va informam ca acest lucru este posibil numai in limita stocului disponibil.

Pentru inlocuirea produselor trebuie sa respectati termenul legal de returnare a produselor, respectiv 14 zile lucratoare de la primirea coletului si sa ne anuntati in scris la adresa de e-mail office[@]ENDRA.ro despre intentia dumneavoastra.

Inlocuirea produselor necorespunzatoare calitativ va fi posibila doar in situatia in care acestea prezinta lipsuri sau defecte in momentul primirii coletului. Va rugam ca la receptia coletului sa verificati cu atentie integritatea acestuia si sa nu acceptati colete care prezinta urme de deteriorare sau daca au fost desfacute. Va rugam sa semnati primirea coletului doar dupa ce ati verificat starea coletului.

Daca doriti inlocuirea produsului primit cu un alt produs de acelasi model dar alt numar vom raspunde solicitarii dumneavoastra doar daca produsul se afla in stoc sau se poate realiza la comanda, in limita stocului de material disponibil confirmat de designerul produsului respectiv.

In situatia in care putem onora cererea dumneavostra veti primi informatii privind perioada de timp in care produsul va fi disponibil pentru dumneavoastra.

In situatia in care doriti sa inlocuiti produsul comandat insa nu mai este disponibil un alt numar, puteti alege alt produs. Daca produsul ales pentru inlocuire este mai scump decat cel comandat va trebui sa platiti diferenta in avans sau la livrare. In situatia in care produsul ales pentru inlocuire este mai ieftin decat cel comandat veti primi diferenta de bani in maxim 3 de zile de la comanda dumneavoastra.

Va informam ca inlocuirea produselor cu o alta masura sau inlocuirea cu un alt produs se va face pe cheltuiala clientului. Inlocuirea eventualelor produselor cu vicii ascunse se face exclusiv pe cheltuiala SC CREATION CODE S.R.L.

 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR AFISATE PE SITE-UL ENDRA.RO

La afisarea produselor pe site vor aparea si informatii privind disponibilitatea produselor. Timpul necesar pentru crearea produselor prezentate pe site depinde de designerul fiecarui produs.

Va rugam sa considerati confirmarea comenzii dumneavoastra momentul in care reprezentantul S.C. Creation Code S.R.L. va confirma telefonic prezenta pe stoc a produsului sau termenul de realizarea a produsului specificat pe pagina fiecarui produs.

Produsele afisate pe site sunt disponibile in limita stocului sau la comanda. Pentru fiecare produs pe care doriti sa-l comandati trebuie sa introduceti in caseta "Cantitate" numarul de bucati solicitat. In cazul in care cantitatea solicitata de dumneavoastra depaseste numarul de bucati aflat in stoc veti fi contactat de reprezentantul magazinului. Pentru produsele care se vor realiza la comanda se va preciza perioda de timp necesara executiei produsului.

In situatia in care plasati o comanda pentru un produs care nu mai este disponibil reprezentantul magazinului va va contacta pentru a va oferi informatii despre perioada de timp in care produsul ar putea fi disponibil sau daca respectivul produs mai poate fi comercializat. 

 

PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE DE CREATION CODE PE SITE-UL ENDRA.RO

Va informam ca produsele comercializate pe site-ul ENDRA sunt noi iar in momentul livrarii vor fi insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. In situatia in care ati plasat comanda pentru un produs insa produsul respectiv nu se mai regaseste pe stoc sau in oferta curenta, un reprezentant al S.C. Creation Code S.R.L. va lua legatura cu dumneavoastra (telefonic sau prin e-mail) iar produsul respectiv nu va aparea pe factura dumneavoastra. In aceasta situatie S.C. Creation Code S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora comanda.

S.C. Creation Code S.R.L. precizeaza ca ar putea exista situatii cand, la unele produse, preturile sunt gresit afisate din cauza unei erori cauzata de aplicatia informatica. Daca vor exista astfel de situatii, pretul final va fi cel discutat si acceptat de client cu consultantul de vanzari S.C. Creation Code S.R.L..

Produsele comercializate pe site-ul ENDRA sunt furnizate de producatorii acestora iar descrierile, caracteristicile si precizarile privind folosirea si intretinerea produselor se realizeaza impreuna cu producatorii. S.C. Creation Code S.R.L. precizeaza ca se indeplinesc toate demersurile necesare pentru ca pozele si descrierile produselor sa reflecte realitatea si sa ofere informatii complete despre produse, despre folosirea si intretinerea lor.

Mentionam ca datele privind marimile produselor sunt furnizate de producatori iar S.C. Creation Code S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori. In situatia in care datele referitoare la produse au fost editate eronat de catre echipa ENDRA ne rezervam dreptul de a nu onora comanda pana la remedierea erorilor si informarea prealabila a clientului.

Va informam ca specificatiile produselor pot suferi modificari ulterioare afisarii lor pe site fara notificari prealabile.

Potrivit legilor in vigoare, comanda plasata pe  site-ul ENDRA se considera un contract intre utilizator si S.C. Creation Code S.R.L. si trebuie respectat de ambele parti. Astfel, S.C. Creation Code S.R.L.  se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

 

GARANTIA PRODUSELOR COMANDATE PE SITE-UL ENDRA.RO

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Va informam ca la solicitarea garantiei trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

- produsul trebuie sa nu prezinte urme ale unei exploatari neconforme cu conditiile de intretinere precizate la descrierea produsului sau anexate produsului;

- produsul defect trebuie expediat catre S.C. Creation Code S.R.L. in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente (etichete, sigilii);

- clientul sa prezinte copia facturii fiscale.

In cazul in care produsele nu sunt insotite de aceste documente, produsele nu sunt acoperite de Garantie si vor fi returnate expeditorului cu plata ramburs. 

 

COPYRIGHT ©2015 S.C. Creation Code S.R.L.

Toate drepturile rezervate.

Intregul continut al site-ului ENDRA,este proprietatea S.C. Creation Code S.R.L. si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Continutul site-ului ENDRA nu poate fi utilizat, reprodus, transmis, sau expus in alte scopuri decat cele legal permise. Folosirea fara acordul prealabil al S.C. Creation Code S.R.L. a continutului site-ului se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Utilizarea oricaror informatii din cadrul site-ului, cu scop comercial si care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor.


Orice tentativa de a afecta elementele de securitate ale site-ului, incercarile de a preveni sau restrictiona utilizarea sau copierea de parti sau intreg continutul sau elementele care reglementeaza limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia se considera o incalcare a termenilor si conditiilor, este considerat furt si este reclamat autoritatilor impreuna cu toate inregistrarile doveditoare necesare.

Raporturile comerciale dintre cumparator si S.C. Creation Code S.R.L. (ENDRA.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Inainte de realizarea comenzii va rugam sa verificati specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin parcurgerea paginii produsului inainte de a plasa comanda finala.

Site-ul ENDRA.ro este in permanenta actualizat cu scopul de a pastra acuratetea informatiilor. Pot exista situatii cand informatiile afisate pe site contin inadvertente viciate de erori de operare.

Atragem atentia ca fotografiiile au caracter informativ iar accesorii prezente in pozele care prezinta si identifica nominal produsul nu sunt incluse. Va informam ca nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a informatiilor de pe site-ul ENDRA.ro

MARCI COMERCIALE

ENDRA / Empowering New Design & Real Art sunt marci comerciale S.C. Creation Code S.R.L. Nici o parte a acestora nu poate fi reprodusa sau transmisa in nici o forma si prin nici o metoda fara acordul scris prealabil al S.C. Creation Code S.R.L. Logourile si logotipul sunt detinute de S.C. Creation Code S.R.L. si orice utilizare a acestor marci este licentiata.

 

CONFIDENTIALITATE

Pentru a putea plasa comenzi sau a accesa si utiliza anumite sectiuni ale website-ului este necesara crearea unui cont personal.

S.C. Creation Code S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise de catre utilizatori prin sistemul sau informatic. Conexiunea dumneavoastra cu website-ul endra.ro se realizeaza folosind protocoale criptografice utilizand tehnologia Transport Layer Security (TLS). Datele dumneavoastra personale sunt folosite in exclusivitate  pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii.

De asemenea, datele furnizate de utilizatori vor fi folosite pentru a trimite informatii despre promotiile si noutatile de pe ENDRA.ro. Datele pe care ni le furnizati nu vor fi facute publice si nu vor fi transmise tertilor, in scopuri de marketing, fara consimtamantul dumneavoastra.

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa  verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Clientii magazinului online ENDRA pot solicita S.C. Creation Code S.R.L sa sisteze transmiterea informatiilor despre promotiile si noutatile din magazinul virtual şi pot solicita ştergerea datelor personale din baza de date. Puteti face acest lucru trimitand un e-mail la adresa office[@]endra[.]ro.

Recomandam asigurarea permanenta a securitatii parolei contului deschis in cadrul site-ului ENDRA.ro precum si datele de acces in contul personal.

Prin acceptarea acestor Termeni si conditii se considera implicit ca acceptati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il creati pe  site-ul ENDRA.ro

Va rugam sa informati in cel mai scurt timp administratorul site-ului ENDRA.ro daca este compromisa securitatea contului pe care il detineti. Detinatorul site-ului ENDRA nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel ca urmarea a utilizarii neautorizate a contului creat pe ENDRA.

S.C. Creation Code S.R.L. declara ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. 

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de S.C. Creation Code S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office[@]endra[.]ro De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. 

Dispozitii finale
Prin folosirea site-ului ENDRA utilizatorul declara ca este de acord ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului ENDRA sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In situatia in care vor aparea conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Numai in situatia in care acest lucru nu este posibil conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 


Pentru intrebari sau nelamuriri privind sectiunea “Termeni si conditii” va rugam sa ne contactati:

La adresa de e-mail: office[@]endra[.] ro sau folosind formularul de aici

 

Va multumim ca ati ales ENDRA!

 


Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES