PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Cristian SAMFIRA


Cristian Samfira este artistul complet, abordand zone diverse ale artei: design vestimentar, pictura, fotografie, scenografie, sculptura si bijuterie contemporana. Creatiile sale au fost preluate de prestigioase buticuri, showroom-uri exclusiviste si expozitii prestigioase din Romania dar si din Europa, Asia si Orientul Mijlociu. Pentru brandul Cristian Samfira hainele reprezinta o carte de vizita pentru femeia elevata, eleganta si cultivata care este constienta de modul cum trebuie sa le poarte, alegandu-si tinutele care sa-i reprezinte personalitatea.


Cristian Samfira a absolvit in 1999 cursurile de design vestimentar ale Academiei de Arte Vizuale „ Ioan Andreescu” lucrand o perioada ca designer pentru prestigioase case de moda din Romania si ocupand pozitia de stilist pentru revistele Cosmopolitan si FHM. 


In 2003 incepe dezvoltarea propriului brand, creatiile sale fiind expuse in buticuri exclusiviste iar 2004 este anul cand brandul Cristian Samfira pune bazele propriului atelier de creatie.
Are numeroase colaborari cu productiile de teatru si televiziune, creand costume pentru teatrul Odeon sau Nottara din Bucuresti si teatrul Molière din Paris. De asemenea, se implica si sustine activitatile caritabile ale organizatiilor Salvati Copiii sau UNICEF.
Apreciaza costumului traditional romanesc, reinterpretand vechi elemente si tehnici traditionale pe care le include in tinutele sale.

Viziunea sa artistica penduleaza intre couture si prêt-à-porter, dand nastere unui stil aparte - couture a porter – un stil sofisticat si elegant ce vizeaza tinutele de zi si cele pentru evenimente speciale. Piesele sale devin clasice si atemporale, alegand sa nu urmeze trendurile ci avand o inclinatie aparte pentru haute couture ce imbina arta si moda. Acorda atentie deosebita calitatii materialelor, detaliilor de executie si originalitatii designului, multe din piesele sale fiind realizate in serii limitate.


 


Nu exista selectii Endra pentru acest designer

Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES