PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Atelier AMAN

Atelier AMAN este un brand romanesc nascut din credinta ca o haina frumoasa este mai mult decat decorativa. Este o forma fina ce trebuie prelucrata cu atentie pentru a conferi putere si prestanta persoanei care o poarta. Din acest motiv, Atelier AMAN poate fi descris prin trei antiteze stilistice:


Clasic dar modern
Atelier AMAN nu considera clasicismul ca fiind opusul modernismului: "Noi credem ca viitorul nu poate fi scris stergand trecutul. Dorim sa ducem mai departe mestesuguri precum dantela, broderia si pictura manuala dar in acelasi timp folosim cele mai inovatoare tehnologii de taiere in laser, printare 3D si design grafic"


In tendinte dar totusi diferit
"Atelier AMAN iubeste trendurile si vibratiile prezentului, insa in acelasi timp, consideram ca « a fi in tendinte » nu inseamna conformism orb si ca moda reprezinta individualitate si diversitate. Sprijinim unicitatea si ne incurajam clientele sa aleaga conform trasaturilor si personalitatilor lor"


Senzual dar elegant
"Intr-un moment in care liniile dintre vulgar si senzual sunt fine si adesea incalcate, Atelier AMAN este un brand ce doreste sa renasca siluetele magulitoare, subliniind feminitatea si interpretand modern accente de estetica clasica. Noi credeam cu tarie ca eleganta nu exclude senzualitatea"


Misterioasa si ametitor de frumoasa, asemenea unui apus de soare, insa independenta si puternica precum valurile oceanelor – asa se prezinta femeia AMAN.

Nu exista selectii Endra pentru acest designer

Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES