PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Cristina CERNEI

Cristina Cernei este un designer român cu o adevarata pasiune pentru arta si frumos în general. Creatiile Cristina Cernei sunt realizate pentru femei cu personalitati puternice care vor sa iasa în evidenta prin tinuta. În spatele conceptului hainelor se afla credinta ferma ca trebuie sa existe o legatura aproape biologica între corpul femeii si tinuta, asemeni relatiei dintre stil si individualitate.
 
Multifunctionalitatea este unul dintre elementele cheie ale acestor creatii, majoritatea putând fi modelate de fiecare femeie într-o creatie proprie, în functie de dispozitie sau ocazie. Împaturiri origami, detalii pictate manual, broderii delicate si decoratiunile originale ar fi doar o parte din elementele care descriu stilul Cernei.  Daca adaugam atentia deosebita pentru detalii, croielile feminine si designul versatil obtinem reteta Cernei pentru o imagine perfecta. 

Showing 1 - 24 of 33 items
Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES