PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Andreea CRETU

Andreea Cretu a studiat la Londra și a obținut licenta in design vestimentar de la Middlesex University. Pe perioada studiilor a lucrat ca intern pentru Peter Pilotto și Leny G. Studiile si experienta personala si profesionala din Londra i-au oferit posibilitatea sa-si dezvolte cultura in ceea ce priveste “fashion design” si sa imbratiseze non-conformismul londonez. 

Ulterior intoarcerii in Romania, si-a deschis propriul studio de moda atat pentru colectii sezoniere ready-to-wear cat si pentru made-to-measure tailoring. Andreea Cretu ofera o abordare moderna prin reinterpretarea liniilor clasice si a formelor geometrice si arhitecturale combinate perfect intr-un joc extravagant al tesaturilor. 

Pornind de la sloganul Dare to be different, wear your personality! colectiile semnate Andreea Cretu au ca focus femeia moderna prin constructia structurata si avangardismul creatiilor.
Showing 1 - 19 of 19 items
Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES