PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Geanta de mana cu bareta detasabila piele neagra Kayla

DESIGNER: RENA

Produs Nou

ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN COLECTIILE ENDRA

Tabel marimi standard
Tabel marimi standard

Tabelele de marimi standard te ajuta sa corelezi marimile designerilor cu marimea pe care o porti in mod obisnuit.


ENDRA verifica pentru tine detaliile despre marimi. Daca nu esti sigur(a) ce masura sa comanzi procedeaza astfel:
1. Selecteaza masura standard corespunzatoare masurilor tale, asa cum reiese din tabelul de Masuri standard.
2. La plasarea comenzii, in pasii de comanda, vei gasi rubrica “Adauga un mesaj”. In acea rubrica specifica-ne informatii despre dimensiunile  tale: bust-talie-solduri, inaltime sau alte informatii necesare. Facem o dubla verificare cu atelierul daca masura standard pe care ai comandat-o se potriveste cu masurile tale, specific pentru produsul comandat.

Daca iti doresti un produs personalizat selecteaza butonul “Personalizare” din pagina de produs (daca optiunea este disponibila). Specifica dimensiunile tale: bust-talie-solduri, inaltime, alte informatii necesare sau ceea ce iti doresti sa modifici la produsul respectiv.

Tabelul de marimi standard poate varia pentru fiecare brand. Pentru informatii suplimentare sau consiliere in alegerea masurii contacteaza Suport Clienti la 0723 211 303 sau pe office@endra.ro.


Geanta casual de culoare neagra este semnata Rena si este confectionata din piele naturala cu textura. Este prevazuta cu o curea de umar detasabila care se poate regla in functie de lungimea dorita. Inchiderea gentii se face cu un fermoar metalic. Pe fata posetei sunt aplicate doua buzunare care se inchid cu fermoar metalic ce ofera gentii un aspect modern. Geanta neagra are la interior doua compartimente separate printr-un buzunar cu fermoar. Intrucat este o geanta de zi foarte usor de purtat, in care vei gasi toate obiectele necesare zilnic, in interior are un buzunar cu fermoar si unul pentru mobil.

Endra iti recomanda sa optezi pentru tinutele tale de zi genti cu dimensiuni medii, cu buzunare multiple si barete reglabile. Geanta neagra din piele cu textura este accesoriu de baza daca iti doresti un accesoriu versatil si usor de purtat.

Geanta este realizata exclusiv pentru Endra.

Materiale: exterior 100% piele naturala, interior material textil din bumbac, accesorii metalice aurii.

Dimensiuni: L40 x l15 x h33 cm.

Exclusiv la EndraExclusiv la Endra

Dupa ce ai personalizat produsul te rugam sa apesi "SALVEAZA" apoi "ADAUGA IN COS"

loader

Pentru comenzi telefonice sau informatii suna-ne la (+40)723211303 sau (+40)314313877

Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES