PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Rochie lunga de seara paiete si tulle

DESIGNER: Cielle Couture

Produs Nou

Tabel marimi standard
Tabel marimi standard

Tabelele de marimi standard te ajuta sa corelezi marimile designerilor cu marimea pe care o porti in mod obisnuit.


ENDRA verifica pentru tine detaliile despre marimi. Daca nu esti sigur(a) ce masura sa comanzi procedeaza astfel:
1. Selecteaza masura standard corespunzatoare masurilor tale, asa cum reiese din tabelul de Masuri standard.
2. La plasarea comenzii, in pasii de comanda, vei gasi rubrica “Adauga un mesaj”. In acea rubrica specifica-ne informatii despre dimensiunile  tale: bust-talie-solduri, inaltime sau alte informatii necesare. Facem o dubla verificare cu atelierul daca masura standard pe care ai comandat-o se potriveste cu masurile tale, specific pentru produsul comandat.

Daca iti doresti un produs personalizat selecteaza butonul “Personalizare” din pagina de produs (daca optiunea este disponibila). Specifica dimensiunile tale: bust-talie-solduri, inaltime, alte informatii necesare sau ceea ce iti doresti sa modifici la produsul respectiv.

Tabelul de marimi standard poate varia pentru fiecare brand. Pentru informatii suplimentare sau consiliere in alegerea masurii contacteaza Suport Clienti la 0723 211 303 sau pe office@endra.ro.


Rochie lunga de seara, semnata Cielle Couture, din paiete si tulle negru semitransparent. Design cu accente senzuale si transparente seducatoare.

Rochie cu bust si maneci mulate, din tull elastic semitransparent, croita dupa un tipar propriu, original, conceput special pentru a lua mulajul perfect al corpului, chiar a-l modela pentru a realiza efectul de slim (datorita clinilor cu multe pense, care reconstruiesc din aproape in aproape forma 3D a corpului). Datorita acestui croi se realizeaza si sustinerea si remodelarea oricarui tip de bust in mod natural. Se pot incorpora cupe pe dedesubt pentru a mari si remodela bustul. Se pot utiliza si cupe cu efect push up sau din silicon care vor ramane fixe datorita bustului mulat si al cusaturii de sub bust. Rochia se poate purta si cu sutien (cu bretele sau fara) intrucat se poate dubla tull-ul cu licra. Confortul oferit de aceasta rochie se datoreaza croiului special si  rascroielii cu cusatura elastica. Modelul are talie cambrata, pusa in evidenta de centura elastica, adaptabila la mai multe dimensiuni de talie. Rochia nu se va ridica si nu va face cute in zona talie-solduri, lungind vizual bustul si ajutand la efectul de slim si lungire a corpului.

Bustul rochiei va fi croit din clini cu multe pense si taietura sub san iar finisajele (cusaturile) vor fi extrem de fine. Majoritatea vor fi acoperite de aplicatiile formelor geometrice de paiete, asezate in asa fel incat sa mascheze si eventualele cupe si cusaturile. Partea de jos (fusta scurta), este mulată, din paiete mici brodate pe tull elastic, croita dupa un tipar propriu, original, in 7 clini cu multe pense, care ia mulajul perfect al corpului, tridimensional, nepermitand sa se ridice la mers, sa se adune in talie, sa faca pliuri pe solduri. Fusta sunt captusita cu licra ce permite sa fie mulata si conica, facand astfel efectul de slim si alungire a corpului. Chiar daca rochia este mulata, materialele alese mascheaza imperfectiunile corpului, acest model putand fi realizat pana la masura 48. Recomandam ca rochia sa fie purtata de femeile care au o constructie uniforma a corpului sau care au soldul mai mare decat bustul cu maxim 10 cm. Nota de eleganta este oferita si de tull-ul negru, prins in centura, deasupra fustei de paiete, croit pe semiclos incretit moderat in talie. Tullul are suficienta lejeritate pe sold, mascand eventuale diferente de masura intre bust si sold. Lungimea fustei se realizeaza in functie de marime si cerinte. Terminatia tullului este simpla sau finisata prin banta de rijelina care o ajuta sa capete amploare in partea de jos.

  •     compozitie material 1: poliester 90%, elastan 10%; material: paiete mici brodate pe tulle elastic
  •     compozitie material 2: poliester 90%, elastan 10%; material: tulle elastic fin
  •     captuseala: licra (poliester 90%, licra 10%)
  •     disponibila pe diverse culori de paiete, tulle si licra
  •     dimensiuni manechin: 84-64-90 cm (bust-talie-sold); produsul fotografiat este masura XS(34)
  •     lungimea rochiei se realizeaza in functie de dimensiunile tale: bust-talie-solduri-inaltime.



Dupa ce ai personalizat produsul te rugam sa apesi "SALVEAZA" apoi "ADAUGA IN COS"

loader

Pentru comenzi telefonice sau informatii suna-ne la (+40)723211303 sau (+40)314313877

Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES