PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Geanta de umar din piele Ameera burgundy

DESIGNER: CONCEPT 15 MILANO

Produs Nou

ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN COLECTIILE ENDRA

Tabel marimi standard
Tabel marimi standard

Tabelele de marimi standard te ajuta sa corelezi marimile designerilor cu marimea pe care o porti in mod obisnuit.


ENDRA verifica pentru tine detaliile despre marimi. Daca nu esti sigur(a) ce masura sa comanzi procedeaza astfel:
1. Selecteaza masura standard corespunzatoare masurilor tale, asa cum reiese din tabelul de Masuri standard.
2. La plasarea comenzii, in pasii de comanda, vei gasi rubrica “Adauga un mesaj”. In acea rubrica specifica-ne informatii despre dimensiunile  tale: bust-talie-solduri, inaltime sau alte informatii necesare. Facem o dubla verificare cu atelierul daca masura standard pe care ai comandat-o se potriveste cu masurile tale, specific pentru produsul comandat.

Daca iti doresti un produs personalizat selecteaza butonul “Personalizare” din pagina de produs (daca optiunea este disponibila). Specifica dimensiunile tale: bust-talie-solduri, inaltime, alte informatii necesare sau ceea ce iti doresti sa modifici la produsul respectiv.

Tabelul de marimi standard poate varia pentru fiecare brand. Pentru informatii suplimentare sau consiliere in alegerea masurii contacteaza Suport Clienti la 0723 211 303 sau pe office@endra.ro.


Geanta de umar cu bareta detasabila si barete de mana semnata Concept 15 Milano. Sunt genti pe care le doresti si genti pe care stii ca trebuie sa le ai. Girls just wanna have ... AMEERA. Contribuie cu nota sa de eleganta la orice tinuta, fie ca alegi un stil casual, business/elegant sau extrem de sofisticat.
Calitatea materialelor o simți din priviri si este confirmata la prima atingere. Pielea naturala prezinta nuanțele de culori intr-un mod deosebit, iar accesoriile aurite si închizatoarea neagră de metal completeaza design-ul reusit. Geanta este realizata manual din piele naturala in nuante burgund.

Endra iti recomanda sa porti geanta din piele naturala Ameera la tinute office (cu fuste creion, pantaloni drepti si sacouri) sau la tinute feminine cu rochii midi sau lungi. 

  • material: piele naturala; interior: captuseala textila
  • bareta de umar detasabila; barete de mana
  • dimensiuni: 24 cm x 14 cm x 20 cm
  • interior necompartimentat

Dupa ce ai personalizat produsul te rugam sa apesi "SALVEAZA" apoi "ADAUGA IN COS"

loader

Pentru comenzi telefonice sau informatii suna-ne la (+40)723211303 sau (+40)314313877

Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES