PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Geanta mini cu portofel inclus Carly

DESIGNER: RENA

Produs Nou

Tabel marimi standard
Tabel marimi standard

Tabelele de marimi standard te ajuta sa corelezi marimile designerilor cu marimea pe care o porti in mod obisnuit.


ENDRA verifica pentru tine detaliile despre marimi. Daca nu esti sigur(a) ce masura sa comanzi procedeaza astfel:
1. Selecteaza masura standard corespunzatoare masurilor tale, asa cum reiese din tabelul de Masuri standard.
2. La plasarea comenzii, in pasii de comanda, vei gasi rubrica “Adauga un mesaj”. In acea rubrica specifica-ne informatii despre dimensiunile  tale: bust-talie-solduri, inaltime sau alte informatii necesare. Facem o dubla verificare cu atelierul daca masura standard pe care ai comandat-o se potriveste cu masurile tale, specific pentru produsul comandat.

Daca iti doresti un produs personalizat selecteaza butonul “Personalizare” din pagina de produs (daca optiunea este disponibila). Specifica dimensiunile tale: bust-talie-solduri, inaltime, alte informatii necesare sau ceea ce iti doresti sa modifici la produsul respectiv.

Tabelul de marimi standard poate varia pentru fiecare brand. Pentru informatii suplimentare sau consiliere in alegerea masurii contacteaza Suport Clienti la 0723 211 303 sau pe office@endra.ro.


Geanta mini multifunctionala, realizata din piele naturala neagra. Geanta semnata Rena are doua compartimente distincte care se inchid cu fermoar. Unul din compartimente are functia de portofel fiind prevazut cu diverse buzunare pentru carduri, bacnote si monede. Pe exterior geanta prezinta un buzunar aplicat care se inchide cu o clapeta prevazuta cu magnet. Geanta are doua manere si o curea de umar.

Endra recomanda: poart-o cu tinute de zi relaxate, cu jeans, tricouri si incaltaminte sport sau cu rochii midi sau mini si incaltaminte cu toc mediu.

  • Materiale: exterior - 100% piele naturala; interior - material textil satinat combinat cu piele; accesorii - metalice aurii.
  • Dimensiuni: L17 x l10 x h12 cm.

Pentru comenzi telefonice sau informatii suna-ne la (+40)723211303 sau (+40)314313877

Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES