PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Rochie lunga de seara catifea bleu

DESIGNER: Cielle Couture

Produs Nou

Tabel marimi standard
Tabel marimi standard

Tabelele de marimi standard te ajuta sa corelezi marimile designerilor cu marimea pe care o porti in mod obisnuit.


ENDRA verifica pentru tine detaliile despre marimi. Daca nu esti sigur(a) ce masura sa comanzi procedeaza astfel:
1. Selecteaza masura standard corespunzatoare masurilor tale, asa cum reiese din tabelul de Masuri standard.
2. La plasarea comenzii, in pasii de comanda, vei gasi rubrica “Adauga un mesaj”. In acea rubrica specifica-ne informatii despre dimensiunile  tale: bust-talie-solduri, inaltime sau alte informatii necesare. Facem o dubla verificare cu atelierul daca masura standard pe care ai comandat-o se potriveste cu masurile tale, specific pentru produsul comandat.

Daca iti doresti un produs personalizat selecteaza butonul “Personalizare” din pagina de produs (daca optiunea este disponibila). Specifica dimensiunile tale: bust-talie-solduri, inaltime, alte informatii necesare sau ceea ce iti doresti sa modifici la produsul respectiv.

Tabelul de marimi standard poate varia pentru fiecare brand. Pentru informatii suplimentare sau consiliere in alegerea masurii contacteaza Suport Clienti la 0723 211 303 sau pe office@endra.ro.


Rochie lunga de seara ce poarta semnatura Cielle Couture, mulata in partea de sus si lejera jos, din catifea elastica, lucioasa uniform (fara ape), cu nervuri facute manual, in mod simetric stanga/dreapta. Acestea dau efectul de slim, de lungire, in acelasi timp mascand imperfectiunile corpului prin jocul de linii.

Rochia poate fi purtata cu sutien. Bustul are un decolteu la baza gatului, usor decoltat. Se poate solicita si varianta mai decoltata, chiar si pana la nivelul sutienului. Ca si estetica, modelul prevede un decolteu fals pana la talie , transparent, semitransparent sau netransparent in functie de materialele folosite , dar decorat tot cu nervuri. Acest tip de decolteu ajuta si el la obtinerea efectului de alungire si slim. Decolteul este pus in evidenta de contrastul dintre culoarea lui beige si culoarea rochiei. Se poate face si din catifea, culoarea rochiei, astfel evitandu-se contrastul. Foarte importanti sunt si epoletii intariti si evidentiati de nervuri care, pe langa rolul lor estetic, ajuta in reechilibrarea formei de clepsidra in cazul in care soldul clientei este mult mai mare decat bustul acesteia. Epoleții pot fi decorati si cu aplicatii de cristale swarovski sau perlute la culoarea rochiei sau contrastante. Inchiderea se face la spate prin sistem "mos si baba" la gat, apoi decolteu in forma de lacrima pana deasupra nivelului sutienului si de acolo in jos prin fermoar ascuns. Se poate opta si pentru varianta de sus pana jos doar fermoar. Centura este elastica , fiind adaptabila la mai multe dimensiuni de talie si, datorita faptului ca este amformata, sta pozitionata de la talie in jos, astfel lungind vizual bustul si ajutand la efectul de slim si lungire a corpului. Partea de jos a rochiei este un tipar propriu, original, plecand de la closul clasic dar adaptata partea de sus, asfel incat este subtiata acea zona (prin pense ascunse in nervuri facute in cant) dar la poale ramanand la fel de ampla ca si closul. Fusta are despicatura adanca pe mijlocul fetei (scade odata cu cresterea marimii rochiei), finisata cu paspual ca si restul rochiei. Chiar daca rochia este mulata pana la un anumit punct, catifeaua cu nervuri  mascheaza imperfectiunile corpului, acest model putand fi facut pana la masura 48, dar daca constitutia corpului cere, se poate mari putin circumferinta de sus a fustei, sustinundu-se mai mult pe centura, dandu-i astfel un plus de lejeritate si mascand mai bine eventualele imperfectiuni ale corpului. Acest model poate fi purtat de toate femeile , indiferent de conformatia corpului . Rochia poate fi purtata in orice sezon, inclusiv vara, pentru ca este singurul material la care nu se pune captuseala iar materialul este perceput de corp ca fiind racoros datorita texturii lucioase a partii de dedesubt a catifelei, asemanatoare cu textura de la licra. Se poate solicita fara maneci sau cu maneci lungi sau 3/4 din catifea sau tull elastic la culoarea rochiei.

  • Material: catifea elastica
  • Compozitie: catifea: 60% poliester, 40% elastan; tulle elastic des: licra 90% poliester, 10% elastan; licra: 90% poliester, 10% elastan
  • Marime rochie poza: S
  • Dimensiuni manechin poza: S- inaltime 1,75/88-68-94 cm (bust-talie-sold)
  • Lungime rochie de sub san: 137.5 cm
  • Endra recomanda: poarta aceasta rochie de seara cu incaltaminte nude sau in nuante metalice
  • Rochie bleu prafuit
  • Croi lejer in partea de jos

Culori disponibile: transmite-ne ce culori ti-ai dori.

Lungimea rochiei se realizeaza in functie de dimensiunile tale: bust-talie-solduri-inaltime

Dupa ce ai personalizat produsul te rugam sa apesi "SALVEAZA" apoi "ADAUGA IN COS"

loader

Pentru comenzi telefonice sau informatii suna-ne la (+40)723211303 sau (+40)314313877

Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES