PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

Rochie lunga dantela si tulle cu centura cristale

DESIGNER: Cielle Couture

Produs Nou

Tabel marimi standard
Tabel marimi standard

Tabelele de marimi standard te ajuta sa corelezi marimile designerilor cu marimea pe care o porti in mod obisnuit.


ENDRA verifica pentru tine detaliile despre marimi. Daca nu esti sigur(a) ce masura sa comanzi procedeaza astfel:
1. Selecteaza masura standard corespunzatoare masurilor tale, asa cum reiese din tabelul de Masuri standard.
2. La plasarea comenzii, in pasii de comanda, vei gasi rubrica “Adauga un mesaj”. In acea rubrica specifica-ne informatii despre dimensiunile  tale: bust-talie-solduri, inaltime sau alte informatii necesare. Facem o dubla verificare cu atelierul daca masura standard pe care ai comandat-o se potriveste cu masurile tale, specific pentru produsul comandat.

Daca iti doresti un produs personalizat selecteaza butonul “Personalizare” din pagina de produs (daca optiunea este disponibila). Specifica dimensiunile tale: bust-talie-solduri, inaltime, alte informatii necesare sau ceea ce iti doresti sa modifici la produsul respectiv.

Tabelul de marimi standard poate varia pentru fiecare brand. Pentru informatii suplimentare sau consiliere in alegerea masurii contacteaza Suport Clienti la 0723 211 303 sau pe office@endra.ro.


Rochie lunga de seara, semnata de Cielle Couture, realizata din dantela si tulle grena, cu centura fina din cristale. Rochie cu bust si maneci mulate, din dantela mov pruna brodata pe tull mov, transparenta, usor elastica, dublata in partea de sus cu licra roz prafuit, croit dupa un tipar propriu, original, conceput special pentru a lua mulajul perfect al corpului, chiar a-l modela pentru a realiza efectul de slim (datorita clinilor cu multe pense, care reconstruiesc din aproape in aproape forma 3D a corpului).

Se poate purta sutien, model top, fara bretele, pentru ca modul in care este croita ofera sustinerea sutienului (chiar si cu burete) sau a sanului natural mare si greu, modelandu-i si forma. Chiar daca extensia si manecile din broderie sunt mulate iar materialul nu e foarte elastic, confortul in orice miscare se face datorita croiului specificat si rascroielii cu cusatura elastica, dar la baza subratului. Lungimea bustului de sub san pana la talie este cea maxima pentru fiecare masura in parte (12,5 cm pentru masura 34 si 9 cm pentru masura 48), nelasand sa se vada posibilele aripioare de talie si evitand astfel si ridicarea centurii (cu cat marimea rochiei este mai mare, cu atat lungimea bustului de dantela se scurteaza - talia este mai sus in astfel de cazuri). Are talie cambrata, pusa in evidenta de centura de margele din cristale fatetate, impletite manual astfel incat sa fie usor elastica, permitand adaptabilitate pe mai multe dimensiuni de talie, dimensiuni care nu se incadreaza in dimensiunea standard a marimii rochiei. Fusta (si tullul si licra de la captuseala) are suficienta lejeritate pe sold, mascand eventuale diferente de masura intre bust si sold. Licra este croita pe fir drept in 4 clini, ampla in partea de jos, iar tullul este croit tot pe fir drept, cu o circumferință de 3m (2 latimi). Lungimea fustei e suficient de mare si pentru persoane foarte inalte. Terminatia fustei este finisata prin banta de rijelina care o ajuta sa capete amploare in partea de jos .  Se poate solicita fara maneci sau cu maneci lungi sau 3/4 sau scurte din dantela sau tull elastic la culoarea rochiei.
Acest model poate fi purtat de toate femeile, indiferent de constructia corpului lor, inclusiv de acelea care au soldul mai mare cu maxim 16/20 cm decat bustul sau de cele care au talia mai mare cu maxim 8 cm fata de cat ar trebui sa fie talia la masura la care le incadreaza bustului lor. Pentru a fi posibil acest lucru se vor modifica putin tiparele pt personalizarea produsului pentru dimensiunile atipice ale clientei.

  • Material: broderie cu fir, tulle elastic des, captuseala licra
  • Compozitie: material 1: 90% poliester, 10% elastan, material 2: 90% poliester, 10% elastan, captuseala licra: 90% poliester, 10% elastan
  • Marime rochie poza: S
  • Dimensiuni manechin poza: S- inaltime 1,72/88-68-94 cm (bust-talie-sold)
  • Lungime rochie de sub san: 132.5 cm
  • Endra recomanda: poarta aceasta rochie de seara cu incaltaminte nude, in nuante metalice sau cu insertii de burgund
  • Rochie lunga mov pruna si roz prafuit
  • Croiala: vaporoasa

Lungimea rochiei se realizeaza in functie de dimensiunile tale: bust-talie-solduri-inaltime

Dupa ce ai personalizat produsul te rugam sa apesi "SALVEAZA" apoi "ADAUGA IN COS"

loader

Pentru comenzi telefonice sau informatii suna-ne la (+40)723211303 sau (+40)314313877

Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES