PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

COLORS OF LOVE

Colors of Love – “3 in 1 Clothing” este un nou brand autohton, nascut din conexiunea profunda a designerului Cristina Lepadatu cu universul magic al culorilor si texturilor. Materiale naturale, catifelate, care invaluie corpul aproape imperceptibil, texturi fluide, culori originale, atent alese pentru a incanta ochiul si spiritul, la care se adauga croi-uri moderne si versatile si perfectiunea fiecarui detaliu – piesele din colectiile Colors of Love iti vor transmite o stare de bine ce te va insoti pe parcursul intregii zile.


Conceptul de “3 in 1 Clothing” reflecta preocuparea Cristinei pentru solutii de design adaptate ritmului frenetic al vietii cotidiene. Fiecare piesa vestimentara este versatila atat ca design cat si ca mood, putand fi purtata creativ la birou, la o cafea cu prietenele sau chiar la o petrecere nocturna, aparuta pe neasteptate.  

Showing 1 - 24 of 39 items
Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES