PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

SONJALINE

Matase naturala si picturi romantice, delicate. Combinatia perfecta pentru piese vestimentare si esarfe cu design original ce te vor cuceri prin calitatea materialelor si a printului. Dezvoltat in 2008, brandul Sonjaline a ales materiale pretioase pentru creatiile realizate in serii limitate: matase naturala, satin de matase, materiale naturale. Picturile designerului prind viata prin intermediul esarfelor pe care le poti purta in diverse moduri si prin rochii si fuste diafane ce flateaza si complimenteaza siluetele feminine.
Ne-am indragostit de imaginile pline de culoare si versatilitatea acestor creatii pe care le poti purta ca pe niste adevarate opere de arta. "Cred intr-o nuntire fericita dintre literatura, arta si psihoterapie... si imi imaginez ca toate cele trei forme de exprimare ale sinelui vor conversa cu oamenii in si prin creatiile mele pana la adanci batraneti..." spune designerul brandului Sonjaline.

Showing 1 - 24 of 49 items
Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES