PERSONALIZEZI PRODUSUL CU 1 CLICK
BANII INAPOI IN MAXIM 3 ZILE
RETUR IN 14 ZILE
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER
LIVRARE GRATUITA
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI

PERSONALIZEZI PRODUSUL CU
1 CLICK
5% DISCOUNT ABONARE LA NEWSLETTER

R'IAS COUTURE

Brandul  R'Ias Couture a fost lansat in anul 2012 si  a reusit  sa ofere variante tuturor celor care doresc sa acceseze  zona de haute-couture. Astfel, designerul Crina Moldovan propune un stil care se remarca datorita feminitatii, broderiilor lucrate manual si folosirii materialelor intr-un stil avangardist. Liniile clasice mixate cu elemente contemporane ofera un tablou complet de eleganta si versatilitate.

 

“Colectiile mele incita si cultiva misterul, se adreseaza femeilor care isi doresc sa creeze momente memorabile, sa provoace si sa-i recompenseze pe cei din jur pentru acceptul de a retrai un episod in care imaginatia are rolul de a incita si de a se dezvalui treptat. Ele readuc in actualitate negrul, siluetele prelungi, grafice. Nonculoarea nu se demodeaza si pune in valoare orice femeie!”
Showing 1 - 24 of 36 items
Accept

Acest website foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti exprimi acordul privind utilizarea acestora. Pentru a afla mai multe te rugam sa citesti POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES